Tävlingsplan 2022


Lördag + Söndag 28-29 Augusti, -Essunga Ryttarförening

Samverkan mellan arrangör och fotograf

Samverkan mellan arrangör och fotograf

“När jag är bokad fotograf till en tävling försöker jag få med hela känslan från tävlingsplatsen. Det är inte bara sprången över hinder som är det viktiga utan även det som händer före och efter ritten. Och det jag alltid kan garantera är att jag jobbar för att leverera toppkvalite och genomarbetade bilder för att mina kunder ska veta vad dom får och att dom alltid får det dom betalar för”

Info vid bokning av mig som fotograf till er tävling

Jag tar oftast inget betalt för att komma under förutsättning att det är inom rimligt avstånd där jag utgår ifrån. Ligger inte tävlingen i mitt närområde kan ni behöva stå för min resa + boende. Bjuds jag på en kopp kaffe och en funktionärslunch så uppskattas det alltid från min sida. Finns intresse från er sida för några bilder från tävlingen till er marknadsföring så kan jag erbjuda mina arrangörer det.


Kontakta mig gällande bokning så tittar vi tillsammans på upplägg och en lösning som vi båda känner oss okej med.