Tävlingsplan 2023


29-30 April Vårhoppet NÄÄS hästsportförening
9-11 Juni Värnamo Dressyrfestival

Viktig information vid bokning


I dessa tider med skenande kostnader både gällande bränsle såväl som el mm behöver jag avväga vilka tävlingar som är potentiellt hållbara att åka på. Detta innebär att om antalet starter är mkt få i perspektiv till hur långt jag måste åka när tävlingsdagen närmar sig finns det risk att jag behöver boka av. Detta av den anledningen att det behöver finnas en möjlighet till lönsamhet när jag åker iväg och arbetar på helgerna. Hoppas ni alla har förståelse och överseende för detta. Mvh Linda

Samverkan mellan arrangör och fotograf

Samverkan mellan arrangör och fotograf

“När jag är bokad fotograf till en tävling försöker jag få med hela känslan från tävlingsplatsen. Det är inte bara sprången över hinder som är det viktiga utan även det som händer före och efter ritten. Och det jag alltid kan garantera är att jag jobbar för att leverera toppkvalite och genomarbetade bilder för att mina kunder ska veta vad dom får och att dom alltid får det dom betalar för”

Info vid bokning av mig som fotograf till er tävling

Jag tar oftast inget betalt för att komma under förutsättning att det är inom rimligt avstånd där jag utgår ifrån. Ligger inte tävlingen i mitt närområde kan ni behöva stå för min resa + boende. Bjuds jag på en kopp kaffe och en funktionärslunch så uppskattas det alltid från min sida. Finns intresse från er sida för några bilder från tävlingen till er marknadsföring så kan jag erbjuda mina arrangörer det.


Kontakta mig gällande bokning så tittar vi tillsammans på upplägg och en lösning som vi båda känner oss okej med.