Året 2020 har varit ett märkligt år på många sätt. Jag är ny fotograf på västkusten och jag skulle satsa. Istället kom coronan in och inget blev riktigt som det borde under 2020. Märkligt nog tog sig ändå tävlingssäsongen tillslut och det blev åtminstone en par stycken tävlingar, både hopp och dressyr. Det har kommit in bokningar för 2021 men som det verkar nu så ökar coronan och de nya buden är att alla tävlingar utom för barn, och för yrkesryttare kommer att vara stängda fram till den sista juni 2021. Vi har därmed isåfall missat halva säsongen redan där. Nu gäller det bara att avvakta och se, hoppas att coronan drar sig tillbaka och att tävlingssäsongen kan köra igång tidigare än den sista juni. Risken är förstås också att den inte kör igång alls och att hela 2021 kommer innebära ett totalt tävlingsstopp.


Nåväl! VI får nu hoppas på att 2021 kommer vara positivt och att tävlingarna så sakta kan återgå till det normala. Och fram tills dess får vi njuta av gamla tävlingsbilder. Ni kanske hittar någon bild i arkivet som kan vara värd några kronor? Responsen för mina bilder av västkust-ryttarna har varit otroligt positiv. Sådant är såklart jätteroligt!


Så till både gamla och nya kunder får jag önska er alla en god jul och ett gott nytt år! Nu kämpar vi för att coronan ska ge upp så våra liv kan återgå till det normala!


/Linda