Tävlingsarkiv

Här nedan hittar ni min webbshop. Pga lagringskapacitet så garanterar jag enbart att bilder kommer ligga kvar i webbshoppen under samma tävlingssäsong. Bilder ur tävlingsarkivet rensas ur succesivt för att ersättas av nya bilder då intresset för bilder från gamla tävlingar är svalt. Så därför råder jag er som är intresserad av att köpa bilder när dom finns i webbshoppen, för därefter försvinner dom.


Kom ihåg att det ALDRIG är okej att kopiera och använda en bild ur webbshoppen utan att ha köpt den!

All olovlig användning faktureras. Är du under 18 år faktureras dina föräldrar!


Kommande tävlingar..

Preliminärt beroende på rådande coronasituation

Askims ridklubb Gräshoppet - 19/6 - 2021
Tjörns ridklubb, dressyr - 3/7-4/7 - 2021
Lilla Edet sommardressyr - 22/7-25/7 - 2021
Lilla Edet Laxhoppet - 6/8-8/8 - 2021
Vänersborgs Ryttarförening - 4/9-5/9 - 2021
Orust Ridklubb, septemberhoppet - 03/10-2021

Hur får bilderna användas?


De foton du kan köpa genom webbshoppen är enbart för privat bruk. När du köper ett foto av mig köper DU rätten att nyttja bilden på tex egen hemsida, dina egna sociala medier etc. Du får INTE skicka vidare bilden för att publiceras i tidningen. Vill du att köpa en bild för att använda i exempelvis tidning är det för kommersiellt bruk du ska köpa. Ett foto för kommersiellt bruk tar jag 1500kr för. Vid användning av mina bilder skall alltid byline finnas med, dvs: Foto: Linda Andersson eller att du exempelvis taggar mig på instagram med @lindaanderssonfoto eller på facebook @lindaanderssonfoto.se


Sponsring


Ett presentkort är mycket uppskattat av ryttarna att få som något lite extra som hederspris. Önskar ni sponsring när jag ska komma och fotografera? Ta upp det med mig så löser vi något som fungerar för just eran tävling och sammansättning av klasser.


Presentkorten får ryttarna fysiskt som hederspris som innehåller en kod. Denna kan sedan ryttarna nyttja i min webbshop. Supersmidigt och otroligt uppskattat!

Önskar ni boka mig som fotograf till er tävling?


Jag tar inget betalt för att komma. Vid längre sträckor kan eventuell milersättning vara aktuellt och att jag kan behöva en plats att sova på hos er. Kontakta mig så kikar vi på vad för lösning som eventuellt kan vara aktuell.

Saknar du en bild?


Genom åren som gått har man kanske dragit på att köpa just den där tävlingsbilden eftersom ekonomin kanske inte tillät. Sedan togs Equipe Webbshop bort och alla dessa gamla godingar försvann. Saknar du en bild från en tävling som gått tidigare? Jag har rensat bland mitt tävlingsarkiv och en hel del är slängt sedan länge. Men ett par tävlingar ligger fortfarande kvar på mina externa hårddiskar.


Vid intresse att gräva i dessa efter äldre bild tar jag ut en fast, administrativ avgift om 250sek.