Tävlingsarkiv


Här nedan kan du se både de tävlingar jag har varit på samt de tävlingar som är planerade framåt längre ner. Tävlingarna är sorterade på från äldst till nyast. Det vill säga om du scrollar ner så ligger de senaste tävlingarna längre ned på sidan.


Kommande tävlingar

Åbyhoppet

Nääs Ridsportförening

22 Augusti 2020


Åbyhoppet

Nääs Ridsportförening

23 Augusti 2020


Kommer...
Saknar du en bild?


Genom åren som gått har man kanske dragit på att köpa just den där tävlingsbilden eftersom ekonomin kanske inte tillät. Sedan togs Equipe Webbshop bort och alla dessa gamla godingar försvann. Saknar du en bild från en tävling som gått tidigare? Jag har rensat bland mitt tävlingsarkiv och en hel del är slängt sedan länge. Men ett par tävlingar ligger fortfarande kvar på mina externa hårddiskar.


Vid intresse att gräva i dessa efter äldre bild tar jag ut en fast, administrativ avgift om 250sek.

Sponsring


Jag erbjuder sponsring på de tävlingar jag är ute och fotograferar på. Ett presentkort kan vara ett mycket uppskattat tillskott bland hederspriserna. Detta eftersom foton till sociala medier etc blir alltmer populärt när man vill dela med sig av sina framgångar.


Presentkorten kan ryttarna därefter använda i min webbshop. Supersmidigt!

Önskar ni boka mig som fotograf till er tävling?


Jag tar inget betalt för att komma. Vid längre sträckor kan eventuell milersättning vara aktuellt och att jag kan behöva en plats att sova på hos er. Kontakta mig så kikar vi på vad för lösning som eventuellt kan vara aktuell.

Vill du som arrangör boka mig för att fotografera på er tävling?


Skicka en bokningsförfrågan via meddelandefunktionen till vänster.