Tävlingsarkiv

Kom ihåg att det ALDRIG är okej att kopiera och använda en bild ur webbshoppen utan att ha köpt den! All olovlig användning faktureras. Är du under 18 år faktureras dina föräldrar!


Kommande tävlingar..

---

---

----


---

---

---


Hur får bilderna användas?


De foton du kan köpa genom webbshoppen är enbart för privat bruk. När du köper ett foto av mig köper DU rätten att nyttja bilden på tex egen hemsida, dina egna sociala medier etc. Du får INTE skicka vidare bilden för att publiceras i tidningen. Vill du att köpa en bild för att använda i exempelvis tidning är det för kommersiellt bruk du ska köpa. Ett foto för kommersiellt bruk tar jag 1500kr för. Vid användning av mina bilder skall alltid byline finnas med, dvs: Foto: Linda Andersson eller att du exempelvis taggar mig på instagram med @lindaanderssonfoto eller på facebook @lindaanderssonfoto.se


Sponsring


Jag erbjuder sponsring på de tävlingar jag är ute och fotograferar på. Ett presentkort kan vara ett mycket uppskattat tillskott bland hederspriserna. Detta eftersom foton till sociala medier etc blir alltmer populärt när man vill dela med sig av sina framgångar.


Presentkorten kan ryttarna därefter använda i min webbshop. Supersmidigt!

Önskar ni boka mig som fotograf till er tävling?


Jag tar inget betalt för att komma. Vid längre sträckor kan eventuell milersättning vara aktuellt och att jag kan behöva en plats att sova på hos er. Kontakta mig så kikar vi på vad för lösning som eventuellt kan vara aktuell.

Saknar du en bild?


Genom åren som gått har man kanske dragit på att köpa just den där tävlingsbilden eftersom ekonomin kanske inte tillät. Sedan togs Equipe Webbshop bort och alla dessa gamla godingar försvann. Saknar du en bild från en tävling som gått tidigare? Jag har rensat bland mitt tävlingsarkiv och en hel del är slängt sedan länge. Men ett par tävlingar ligger fortfarande kvar på mina externa hårddiskar.


Vid intresse att gräva i dessa efter äldre bild tar jag ut en fast, administrativ avgift om 250sek.