Hej allihopa! Kunder som andra trogna följare. Det har nu gått en par veckor sedan jag var på Lilla Edet och fotograferade deras sommardressyr. Lite speciellt iår i och med Corona mm. Tävlingssäsongen har därmed för mig varit mycket kort! Istället har det varit mkt annat i görningen. Till exempel flyttade jag från norrland till västkusten i slutet av januari och har därmed bytt geografiskt område helt. Kul och spännande och hoppas på många nya relationer här nere med klubbar och kunder. Tiden börjar nu springa in i augusti och därmed börjar tävlingssäsongen gå mot sitt slut. Dryga två månader kvar innan de sista tävlingarna går av inomhus. Jag kommer att befinna mig på någon enstaka tävling under hösten för att sedan ta nya tag till nästa utomhussäsong.


Vad är förändrat då sedan föregående säsong? Jo det är lite nya saker på g. Mer om det inom kort. Det som också är nytt är att jag numera går genom equisport.photo efter att equipe webbshop lades ner. Jag har även startat upp en egen webbshop som jag tror stenhårt på och jag hoppas att ni väljer att köpa era bilder genom den i första hand. Jag har även uppgraderat min utrustning och införskaffat mig ett nytt 70-200 2.8.


Nu hoppas jag att höstens säsong kommer gå finemang och att vi får en par fina tävlingsdagar utomhus innan tävlingssäsongen 2020 avvecklas för att ta nya tag till nästa säsong- förhoppningsvis utan störning från Corona!