Vet inte riktigt vad som hände men det känns som att så fort Juli blev augusti så försvann sommarvärmen helt. Nu på morgonen den 27 augusti känns det som höst ordentligt. Regn, blåst och ruggigt ute och det börjar kännas som att det börjar bli dags för att stalla in hästarna efter att dom fått leva mer eller mindre som vildhästar senare delen av sommaren. Dags att komma tillbaka till rutiner mm igen. Med detta också är tävlingssäsongen för året mer eller mindre slut. Har spanat på tävlingar i tdb men det verkar som att allt fler arrangörer faktiskt flyttar in sina tävlingar inomhus och därmed kan utomhussäsongen i princip räknas som över.


Jag hade hoppats på att få ihop åtminstone en tävlingsdag till denna säsong men jag måste nog säga att det ser lite mörkt ut på den fronten. Året 2021 har varit ett lite halvt knackigt år när det kommer till min fotografering. Jag har för första gången märkt av ett minskande flöde av försäljningar. Jag vet inte om det är corona eller vad det är eller om trycket efter bilder inte lika mkt står sig som tidigare? Iår har jag därmed fotograferat tävlingar som det eg visat sig att det varit bättre att jag hoppat över rent vinstmässigt. Även om jag tycker att fotograferingen är rolig ska man inte glömma att jag såklart gör detta som business. Om jag inte drar in tillräckligt är det helt enkelt inte för mig värt att åka och lägga ner allt arbete. Detta medför att det är tävlingar jag tidigare varit på som därmed kommer att väljas bort till nästa säsong. Tråkigt men sant!


Jag hoppas dock att intresse och tryck ökar bara coronan lagt sig lite mer så att vi kan återgå till det normala och att vi kan få en längre tävlingssäsong än vad som varit de senaste två åren nu! Nåväl. Om ni har önskemål om att ha ut mig på en sista utomhustävling och det passar mitt övriga schema med hundtävling mm så hojta till så får vi se om det går att lösa!