Just nu är det någon veckas uppehåll från tävlingsfotograferingen. Nästa tävling jag kommer befinna mig på är Åbyhoppet som går av stapeln om lite drygt två veckor. Sedan hoppas jag på att jag ska kunna ut på ytterligare en dressyr och en hopptävling innan säsongen slår igen för 2020 och sedan ta nya tag till nästa år. Jag har skickat ut någon förfrågan samt att jag inväntar på tdb att se vilka tävlingar som verkligen blir av och börjar ta emot anmälningar- för att även då kunna titta i proppen och se om tävlingen går inomhus eller utomhus. Det är en stor faktor. Faktum är att jag väljer att prioritera bort alla inomhustävlingar under sommarhalvåret. Känns för min del rätt bortkastat att åka på inomhustävlingar när utomhustävlingar ger en betydligt högre klass på fotona. Sen är det klart att jag kanske i undantagsfall tar en inomhustävling ibland. Men pga kvaliten och känslan jag vill hålla så väljer jag aktivt bort dessa tävlingar.


Till helgen går det av ett gäng tävlingar nere på västkusten. Dock har jag andra planer då jag ska till norrland på 50årsfest.


Är det någon av er som kanske vill ha ut mig som fotograf till specifik tävling? Hör av er så kan jag kika på möjligheterna!