Helgens lördag och söndag spenderade jag på Åbyhoppet i Mölndal. Två dagar gav lite drygt 500 starter och mot slutet av tävlingsdagarna gjorde det sig påmind att jag inte har fotograferat så mkt tävling detta året- och framförallt inte två fullspäckade dagar på stående fot. Mot slutet av gårdagen började ryggen säga ifrån och när jag kom hem är jag klen i ryggslutet. Sista klassen var fötterna kaos också efter två hela dagar på stående fot utan knapp möjlighet till att sätta sig ner. Men det är roligt. Jisses så jag trivs. Fin bana och otroligt bra ljus även om regnet drog in om vartannat och vädret kunde inte riktigt bestämma sig. Men majoriteten av dagarna bjöds på solsken och blåsigt väder och hindren och övrigt material på tävlingsbanan blåste runt som ett plockepinn. Men trots det en mkt lyckad tävling- för vädrets makter kan man inte göra så mkt åt. Trevliga arrangörer, funktionärer och många fina ekipage. Bilderna är inte helt klara ännu. Alla bilder från lördagen ligger i webbshoppen samt första klassen från söndagen- därefter var klockan så mkt att jag behövde gå och lägga mig för natten pga jobb idag, måndag. Ikväll ska jag fortsätta med bilderna och jag hoppas att jag kan få upp resterande klasser så att allt ligger uppe i webbshoppen innan jag går till sängs. Därefter ska även bilderna upp i webbshoppen på equisport.photo eftersom jag även är kopplad dit förutom att jag är min egen.


Nu är det några dagars återhämtning innan det är ytterligare två heldagar på tävling. Även hoppning denna gång. För omväxlings skull ska jag denna gång fotografera ponny!- vilket sällan händer. Det var nog en par år sedan sist så det ska bli kul att ge det en chans på nytt å se om intresse finns från ponnyryttarnas sida för bilder. Och finns intresse så kommer jag att planera in fler ponnytävlingar till 2021. Det är nu 4 tävlingsdagar kvar som är inbokade för 2020.


Ska bli skönt med ett litet uppehåll sen. Dock får vi väl se om det kanske blir någon inomhustävling eller om jag avvaktar till 2021. Så otroligt glad för det jag pysslar med och glad över er kunder och att ni gillar mina bilder. Det gör mig taggad på nästa tävling! :)