Idag gick årets sista utomhustävling av stapeln för mig. Också förmodligen årets sista tävlingsfotografering. Detta eftersom jag resonerar så att eftersom jag har ett heltidsjobb så är fotograferingen inget måste. Och hur roligt är det att stå i ett kallt ridhus och frysa häcken och fingrarna av sig? Hur roligt är det när resultatet av dagen blir mörka och gryniga bilder och inte alls i närheten av det som dom brukar? Jag har resonerat så att jag vill leverera på topp åt mina kunder. Inomhus. Nej jag gillar det inte. Och undviker därför inomhus i den mån det går.


Idag var jag på Tjörns ridklubb för första gången. Otroligt fin tävlingsplats vid vattnet. Fotografering mellan kl 9-15.35 lite drygt. En lagom dag där regnet hängde i luften titt som tätt men vi undkom med några små skvätt som tur var.

Riktigt riktigt fina bilder från dagen. Dessa ligger nu uppe i webbshoppen. Så hoppas jag ryttarna blir nöjda. Så kom och köp! :)